The Single Best Strategy To Use For درمان بیماری خود ایمنی پسوریازیس
The Single Best Strategy To Use For درمان بیماری خود ایمنی پسوریازیس
Blog Article
اگرچه ما به طور قطع نمی دانیم که چه چیزی باعث اختلالات خود ایمنی می شود، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید: آیا ژن های شما می توانند احتمال ابتلا به یک بیماری خود ایمنی را برای شما افزایش دهند؟پاسخ کوتاه … بله، اما …
انواع کرونا یکی از علل کاهش فشار خون است. علت افت فشار خون در این دوران، اختلال عملکرد اتونوم است. این مشکل زمانی رخ میدهد که دستگاه عصبی خودمختار (اتونوم) که عملکردهای بدن نظیر فشار خون، ضربان قلب، دمای بدن و هضم را کنترل میکند، نامتعادل میشود.
داروهای درمان نارسایی قلبی، آنتیهیستامینها، داروهای ضد تشنج، داروهای ضد سرطان، دیورتیکها و برخی دیگر از داروها نیز ممکن است باعث کاهش فشار خون شوند.
بیماریهای عصبی مانند پارکینسون، صرع، اسکلروز چندگانه و بیماریهای مرتبط با نخاع
زمانی که سیستم ایمنی با سلولهایی مواجه میشود که این نشانهها را ندارند، آنها را بیگانه میداند و به این سلولها حمله میکند. سیستم ایمنی مبارزه خود را در مکانیسم اختصاصی یا اکتسابی با استفاده از لنفوسیتها و تولید آنتیبادی انجام میدهد.
همچنین بخوانید: دیابت: انواع، علائم، عوارض، درمان قطعی بیماری دیابت با طب سنتی / دیابت عصبی
پیشنهاد تغییر در رژیم غذایی، مانند افزایش مصرف نمک یا مایعات
صفحه اصلی جستجو پزشک مجله پزشکی درباره ما ورود / ثبتنام خانه
بیگوانیدها به کبد دستور میدهند تا گلوکز کمتری تولید کند و حساسیت به انسولین را در عضلات افزایش دهد.
مشاوره ژنتیک و انجام آزمایشات لازم: در صورتی که در سابقه خانوادگی شما بروز بیماری های خود ایمنی به تعدد دیده می شود، در اولین قدم به مشاور ژنتیک مراجعه کنید
چگونه آنتیبیوتیکها به مبارزه با عفونتها کمک میکنند؟
علاوه بر دلایلی که در قسمت بالا ذکر شد، ممکن است افراد مسن به دلایل زیر هم افت فشار خون را تجربه کنند:
یک فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ میتواند سبک زندگی و رژیم غذایی نسبتاً سادهای را برای خود تنظیم کند تا سطح قند خون خود را به محدوده طبیعی بازگرداند.
گلبولهای سفید درون بدن در مکانهای مختلفی ذخیره میشوند که درمان بیماری پیسی به آنها ارگانهای لنفاوی گفته میشود. از جمله این ارگانهای لنفاوی میتوان به موارد زیر اشاره کرد: